Oosterdokseiland Amsterdam

Retail & Leisure

Retail & Leisure

Uniek stuk binnenstad

In het hart van Amsterdam, tussen de historische binnenstad en het IJ, is een nieuw bruisend stuk stad ontstaan: ODE. Uniek door de moderne mix van wonen, werken, winkelen, studeren en ontspannen. ODE is een 21ste eeuwse kosmopolitische aanvulling op het Amsterdamse centrum met prachtige architectuur, weidse uitzichten en door de ligging naast het Centraal station en vlakbij de Piet Heintunnel fantastisch goed bereikbaar met openbaar vervoer, fiets en auto!

Dynamische buzz van een wereldstad

Op ODE bruist het leven 24 uur per dag, met veel piekmomenten tussen 08.00 en 21.00 uur. In het 4-sterren DoubleTree by Hilton Hotel zijn 550 hotelkamers en suites gerealiseerd, naast hoogwaardige congresfaciliteiten en restaurants. De kantoren van TomTom, Vodafone, Adyen en andere bedrijven zorgen voor een toestroom van duizenden medewerkers per dag en ook de bewoners van de 253 state of the art appartementen en penthouses zoeken bewust de status en allure van het eiland. Er zijn heerlijke restaurants en terrassen en door de directe aanwezigheid van grote toeristische trekpleisters en de uitstekend bereikbare parkeergarage, vinden ook bezoekers moeiteloos hun weg naar ODE.

Retailaanbod

ODE biedt met zijn unieke strategische ligging, zijn vele attracties en de prachtige eigentijdse architectuur een uitstekende setting voor een grote verscheidenheid van winkels en restaurants. Tal van (inter)nationale retailers en restaurateurs zullen de huidige binnenstad verrijken met hun onderscheidende en herkenbare aanwezigheid. Het huurdersbestand zal zowel Nederlandse als internationale modemerken en retailformules omvatten op het gebied van schoenen en accessoires, Health & Beauty, multimedia, sport, producten voor huis en interieur, geschenken, en huishoudelijke artikelen en diensten. In het winkel- en vrijetijdsaanbod is ook een breed palet van Nederlandse en internationale horecagelegenheden voorzien, qua stijl variërend van informeel tot haute cuisine.